SÄÄNNÖT

MEIDÄN BOXIN SÄÄNNÖT:

Crossfit Meri-Lapin säännöt:
Lue ja noudata! (ei tarvitse ulkoaosata)

1. Minä + kanssatreenaajat
* jokainen harjoittelee itselleen, mutta harvoin harjoitellaan yksin, joten huomioidaan ympärillä olevat ihmiset ja muistetaan käytöstavat.

2. Ole ajoissa. Elä myöhästy!
* pyri olemaan ajoissa paikalla, mielellään niin, kun wodi alkaa(esim 11:00) on treeni vaatteet päällä, kengät jalassa ja vessassa käyty. Peru treenit hyvissä ajoin, jotta joku toinen voi käyttää sinun paikkasi.

3. Pidetään huolta välineistä
* Välineet ovat kovalla käytössä, ja halutaan varmistaa kaikki niiden pitkäikäisyys, niin kohdellaan niitä sen mukaisesti. Pyritään olemaan pudottamatta tankoa jossa on päissä 5 tai 10kg painot. Pelkkö tangon ja myös pienempien kun 5kg painojen pudottaminen on kielletty, sekä myös käsipainojen ja kahvakuulien pudottelu.

4. Siivotaan omat jäljet.
* treeneissä hikoillaan, joskus saattaa kämmenetkin aueta, joten siivotaan ne pois. Sitä varten on käytössä puhdistusaineita ja liinoja. Myös välineet aina omille paikoilleen. Sekö myös kaikenlaiset roskat roskiin.

5. Kuuntele mitä valmentaja puhuu.
* osalle on liikkeet ja treenit tuttuja, osalle ei. Joten kun harjoitusta käydään läpin, nii ei omatoimisesti lähdetä hakemaan välineitä ja kolistelemaan taustalle.

6. Jos sinulla on, jokin liikuntarajoite tai pieni vamma joka estää, jonkin liikkeen tekemisen, kerros tästä valmentajalle.

7. Olet tervetullut odottamaan oman tuntisi alkua tai vaikka lämmittelemään, mutta niin ettei se häiritse edellisen tunnin harjoittelua. Voit myös jäädä venyttelemään tai hengailemaan salille.

8. Open Gym - treeni, niille merkityillä paikoilla.
* Open Gym on merkitty wodin yhteyteen, jolloin voi tulla tekemään omis harjoituksia, mutta wodilla olijat ovat etusijalla, ja toimitaan niin, että harjoittelet miten tilaan mahdut. Muina aikoina pääset ovikoodilla.

9. Lapset voi ottaa mukaan salille.
* Jos lapsi on mukana, on vanhempi vastuussa lapsen aiheuttamista vahingoista tai lapselle sattuneesta vahingosta tai onnettomuuksista. Eli pidetään huolta, että lapset eivät ole salinpuolella tuntien ollessa käynnissä.

10. Päihteiden alaisena harjoittelu on kielletty.

11. Alaikäisten tulee toimittaa kirjallinen tai suullinen lupa CrossFit-harrastuksen sallimisesta. Huoltajan yhteystiedot tulee toimittaa salille päävalmentajalle.

12. Käytöstavat
* tervehditäön ja käyttäydytään. Treenatessa tulee ääntä, mutta ylenpalttinen kiroilu ja huutaminen treenatessa on kielletty.

13. "En pysty" tai "En osaa" lauseet on kielletty
* burbeet sakkojen uhalla =)
* tulet huomaamaan, että osaat ja pystyt!